BETONWERKEN


N.C.T. BETONWERKEN B.V.

KOPPENSNELLEN

BOREN & ZAGEN

MOBIELE BETONPOMP

 N.C.T. BETONWERKEN BV


N.C.T. BETONWERKEN B.V.
is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle in het werk gestorte inpandige betonfunderingen. Niet alleen het aanbrengen van een gefundeerde begane grondvloer maar ook het creëren van een extra leefruimte onder de begane grondvloer behoort tot de mogelijkheden. Bekwaam personeel, persoonlijke inzet en het probleemoplossend vermogen maken ons bedrijf tot een innovatieve specialist op dit gebied.

In combinatie met onze andere afdelingen zijn wij uitstekend in staat om het werk van A tot Z zo vloeiend en snel mogelijk te laten verlopen.

In hoofdzaak bestaan onze werkzaamheden uit het volgende:

  • Het bouwklaar maken van het pand. Hier spelen onze andere afdelingen een grote rol
  • Het inbrengen van stalen buispalen
  • Het aanbrengen van de wapening
  • Afstorten van de vloeren

N.C.T. BETONWERKEN B.V. voldoet aan alle verplichtingen betreffende wet ketenaansprakelijkheid en is aangesloten bij het sociaal fonds bouwnijverheid. Onze medewerkers zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat VVA-I.

Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting

De twee afbeeldingen hieronder tonen u een opdracht uitgevoerd in Loenen aan de Vecht met als doel een monumentaal pand op te vangen met nieuwe funderingen.
Wij hebben hier het complete pand opgevangen met stalen binten en later een complete fundering en vloer gestort.

Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting

 

Copyright © 2013 Smitgroep BV. Design by Sitesoft