BETONWERKEN


N.C.T. BETONWERKEN B.V.

KOPPENSNELLEN

BOREN & ZAGEN

MOBIELE BETONPOMP

 BOREN & ZAGEN


N.C.T. BETONWERKEN B.V.
beschikt over een team van vakkundige boorders voorzien van het juiste materiaal om voor u alle gewenste gaten in beton en steen te boren of te zagen. Met kleine tot reusachtige bladen, van kleine tot grote boren kunnen nagenoeg alle sparingen gemaakt worden.

Bij nog in gebruik zijnde gebouwen kunnen wij met minimale overlast voor medegebruikers sparingen in muren en vloeren maken. Desgewenst zagen we het vrijkomend materiaal in transporteerbare stukken zodat het stof- en geluidsoverlast veroorzakend handmatig hakken ontlopen kan worden.

Ook kunnen wij voor u diverse soorten ankerverbindingen verzorgen. Met behulp van epoxie lijmen verlijmen wij stalen stekken met de betonconstructie. Zowel de levering, plaatsen van de stekken en vanzelf het boren van de gaten kunnen wij voor u verzorgen. Daar waar mogelijkheden zijn kunnen wij ook gaten met behulp van luchtboren maken, dit kan tot een kostprijsverlaging voor de klant leiden. Wij kunnen u hierover adviseren.

Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting

 

Copyright © 2013 Smitgroep BV. Design by Sitesoft