SLOOP & GRONDWERKEN


WERKWIJZE

RENOVATIESLOOP

TOTAALSLOOP

GRONDWERKEN

  GRONDWERKEN

Het ontgraven van pandjes ( t.b.v. nieuwe funderingen, souterrain etc ) en daarbij ook het zetten van damwand in deze kleine ruimtes is onze dagelijkse werkzaamheid. Natuurlijk ook allerlei andere grondwerken die nodig zijn om het werk te laten geschieden. Deze grondwerken gebeuren zowel in open lucht als ondergronds, en in alle omstandigheden onafhankelijk van de bodemgesteldheid of het klimaat.

SMIT GROEP B.V. beschikt over het vereiste materieel om grond te verzetten: wielladers, mobiele kranen, rupskranen en een aantal vrachtwagens. Daarnaast staat het juiste assortiment klein materieel zoals laserapparatuur enz.

Bij grondwerken komt grond vrij of dient er grond, zand of andere bodemmaterialen te worden aangevoerd. Een gedegen kennis van de milieuwetgeving speelt hier een belangrijke rol.

De onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig van een werk aan de Henry Polaklaan te Amsterdam.
Betreft één van onze werkzaamheden funderingsherstel; uitgraven, stempelen, damwand zetten. Alles t.b.v. een kelder onder woonhuis. Totale diepte is 4.25 meter onder maaiveld.

Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergrotingOp onderstaande foto's is Smitgroep bezig in een pand aan de Leidsegracht 74 en heeft bijna zijn afronding. Dit pand is ontgraven tot een diepte van 4,5 meter onder m/v. Op 4,5 meter onder m/v moest ook nog eens een lift put komen van 2 meter diepte. Zoals u ziet op de foto is er een damwand geslagen t.b.v. waterkering/grondkering. Daarna kon er m.b.v. een minigraver, lopende banden en veel handwerk ontgraven worden. De grond is afgevoerd naar de stortplaats ATM in Moerdijk. Om de stabiliteit te houden in het pand moest er een stempel constructie komen. Ook Smitgroep heeft deze stempel constructie aangebracht welke is goedgekeurd door de constructeur. De werkvloer kon worden gestort en na een aantal diverse werkzaamheden konden m.b.v. stalen Matab bekisting ook de wanden worden gestort. Het pand is klaar voor afbouw.

Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting

 

Copyright © 2013 Smitgroep BV. Design by Sitesoft