SLOOP & GRONDWERKEN


WERKWIJZE

RENOVATIESLOOP

TOTAALSLOOP

GRONDWERKEN

 RENOVATIESLOOP

Klik hier voor een uitvergroting Hierin kunnen wij u een zeer goed en volledig product leveren doordat wij een team samen kunnen stellen uit onze verschillende disciplines. Juist doordat wij alles onder een dak hebben van asbestverwijdering tot zaagtechnieken kunnen wij verschillende op elkaar aansluitende opdrachten, zoals die veelvuldig in de vaak gecompliceerde renovatieklussen voorkomen, voor u soepel en onder tijdsdruk uitvoeren door optimale dienstverlening.
Zonder tijd kostende afstemming van verschillende bedrijven voor het uitvoeren van de klus kunnen wij naadloos de disciplines op elkaar aan laten sluiten zodat alles in een adem afgehandeld kan worden.

Een opsomming
Bij een aanbouw c.q verbouw moet vaak op niet door grote machines te bereiken plaatsen, enkele betonpalen op traditionele wijze worden gesneld.
In de meeste renovatie klussen wordt wel tijdens de inventarisatie of vaak ook tijdens het sloopproces asbest ontdekt. Wij kunnen er voor zorgen dat dit via de normen van de wetgever en de BRL 5050 wordt verwijderd.
Voor het maken van sparingen en het boren van gaten staan onze boorders klaar.
Het vele bouw- en sloopafval wat vrijkomt tijdens de renovatie wordt door ons overgenomen en op een verantwoorde manier verwerkt.

Grond- straat- en rioleringswerk wat tijdens de meeste bouwklussen een onderdeel vormt is ook een onderdeel van wat wij tot ons dienstenpakket hebben gemaakt.
Funderingsmateriaal voor bijvoorbeeld een tijdelijke bouwweg kunnen wij volgens de hoge eisen van de BRL 2506 leveren. Tevens is Smitgroep erkend in het slaan van damwanden t.b.v waterkering in Amsterdamse grachtenpanden.

Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting Klik hier voor een uitvergroting

 

Copyright © 2013 Smitgroep BV. Design by Sitesoft