SLOOP & GRONDWERKEN


WERKWIJZE

RENOVATIESLOOP

TOTAALSLOOP

GRONDWERKEN

 TOTAALSLOOP

Luisterend naar de vraag van onze opdrachtgevers hebben wij het terrein van de totaalsloop betreden. In deze discipline is met name het grote materieel aan het werk. Door middel van gecontroleerd toegepast geweld opgewekt door de krachtige motoren en beheerst door onze ervaren machinisten wordt op een schijnbare nonchalante manier gebouw na gebouw gereduceerd in transporteerbare afmetingen, gescheiden in aparte afvalstromen zodat hier de basis reeds gelegd is voor de effectieve recycling van de vrijgekomen materialen elders in ons bedrijf.

Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergrotingDe onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig van de totaalsloop van een ouderwetse stolpboerderij in Weide Wormer.

Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting


De onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig van een werk in Schagen. Betreft totaal sloop verzorgingstehuis “Magnushof”.

Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting

 

Copyright © 2013 Smitgroep BV. Design by Sitesoft